Om bloggen

Blogga på svenska eller engelska, eller kanske både och? Svenska i alla fall tills jag kommit igång mer.

Namnet och citatet kommer från min morfar John Becker. Han hade arbetat som snickare, murare, bonde mm. När han byggde eller gjorde nåt skulle det vara funktionellt och hållbart. Märker nu hur det påverkat mig, funktion oftast viktigare än “snyggt”.
Passar också bra för att skoja med Jantelagen och alla “stilren”. Akta er för den som säger snygg och stilren i samma mening. www.stilren.se var minnesvärd, verkar som att domänen finns kvar men nu är det foto.stilren.se som gäller.

I dagsläget verkar det bli ett mycket blandat innehåll. Grafisk design, webdesign, design för alla, utbildning och lärande, Lego …
Behöver nog renodlas för framtiden, alltför spretigt just nu (eller ska jag låta det bli en del av charmen ). “Bloggade” redan 1996. Ordet blogg fanns i och för sig inte då. Skrev om träning som jag la ut på min webbplats. Vem som helst var välkommen att kommentera genom att skicka epost som jag sedan la ut utan moderering i anslutning till varje artikel. Inte så smidigt men det var vad tekniken tillät då. Gjorde nybörjarmisstaget att göra varje inlägg för långt och bearbetat. Innehållet var bra, men uppdaterades för sällan och jag la ner det hela efter ett eller två år.

Webbplatsen ska följa webbstandard och validera (både html och css) och fungera (i alla fall dubbel-a). Bloggen är baserad på WordPress. Det mesta validerar men inte allt. Får se om jag fixar till det i framtiden.

Mig själv som zombie (min Lilleman gillar den skarpt). Fick den på bokmässan 2011 när jag köpte de första numren av Walking dead på svenska. Jimmy Wallin en av utgivarna höll i pennan. Fick också skaka hand och en bok och några tryck signerade av den störste nu levande, Don Rosa.

mig själv som zombie